به گزارش یزدفردا: یکصد و پنجمین کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان، امروز دوشنبه ١٩ آذرماه با حضور سرپرست معاونت سیاسی - اجتماعی استانداری و سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان در محل سالن پیامبر اعظم (ص) برگزار شد.
ساماندهی کارخانجات رب گوجهفرنگی جنوب استان کرمان یکی از دستورکارهای این کارگروه بود که مقرر شد با هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت صورت گیرد و استانداردهای لازم در همه این واحدها فراهم شود تا از محصول تولیدی و عرضه آن در شرایط مناسب و بهداشتی اطمینان حاصل شود.
چالشهای تولید و عرضه نان کامل و سالم نیز در این کارگروه مطرح شد که ابوذر عطاپور سرپرست معاونت سیاسی اجتماعی استانداری کرمان با اشاره به اقدامات استان در این حوزه گفت: در ارتباط با تولید نان کامل شاهد تحول بزرگی در کرمان هستیم و در رده استانهای پیشرو کشور در این حوزه قرار داریم.
وی تاکید کرد: سلامت غذایی شهروندان همانند تامین امنیت در اولویت برنامههای ما قرار دارد و اجرای کامل مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان را پیگیری میکنیم.
عطاپور افزود: فراهم ساختن زیرساختها در تمام نانواییها جهت عرضه نان کامل و سالم و گسترش در سطح استان دنبال میشود.
از دیگر موارد مطرح در این نشست، تاکید بر فرهنگسازی نسبت به استفاده از کیسههای پارچهای و جایگزین کیسههای پلاستیکی هنگام خرید از مغازهها و فروشگاههای سطح شهرها بود.
مرتضی هاشمیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز ارتقای سطح سواد سلامت جامعه را مهم دانست و افزود: در راستای ارتقای سطح سواد سلامت جامعه نیاز است همه دستگاهها همکاری لازم را داشته باشند و پیشنهاد میکنم که برای اطلاعرسانی از موضوعات سلامت، شهرداریها نیز با حوزه سلامت همکاری بیشتری داشته باشند.
وی اضافه کرد: سلامت فقط بحث درمان نیست، بلکه پیشگیری و بهداشت نیز بسیار مهم هستند و این امر یکی از اهداف برنامه توسعه هفتم به شمار میرود.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
یکشنبه 22,دسامبر,2024